Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Bestel hier je kaas!
Menu

Zachte kazen

‘Franse’ kaasjes in diverse uitvoeringen. Meestal meer dan 10 soorten. wit, rood blauw en geit. Haal uw kaasjes minimaal 1 uur van te voren uit de koelkast voor de smaak. (Buitenlandse) kaas heeft een rijpings- stadium. Het ligt aan de persoonlijke voorkeur in welk stadium u het eet. Sommigen houden van verse (niet gerijpte) kaas, anderen van rijpe of zelfs overrijpe soorten. U kunt de snelheid van het rijpen zelf versnellen door de kaas eerder uit de koelkast te halen. Rijpe kaas herkent u aan de zachte structuur (voelen) en door de sterker wordende geur/smaak.

Bijvoorbeeld:

  • Camembert, Boeren camembert,
  • Petit tourtain, Munster,
  • Gorgonzola, Magor, Blue d’Auvergne, Petit Bleu (cambozola type),
  • Chevre (geit) rolletjes en of chevre camembert
  • Vele andere soorten in partijmatige aanbiedingen

Olijven

  • Knoflook basilicum,
  • ui-sjalot (zoet),